PROF. DR. ŞENAY GÜNGÖR’E DEPREM YARDIM MAKBUZU VERİLDİ

TES Şube Başkanı Urgenç ve NEVÜ-Üniversite Başkanı İbrahim Doğan NEVÜ-Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümünde Profesör kadrosuna atanan Şenay Güngör’ü ziyaret etti.

Urgenç ve Doğan, Güngör hocanın adına depremzedeler için yapılan yardımın makbuzunu vererek başarılarının devamını diledi.

Güngör de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

PROF. DR. ŞEYMA AKKAYA DEVİREN’E ZİYARET

Urgenç ve Doğan, NEVÜ-Fen Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Profesör kadrosuna atanan Şeyma Akkaya Deviren’i ziyaret etti.

Urgenç ve Doğan, Deviren adına depremzedeler için yapılan yardımın makbuzunu günün anısına takdim ederek, başarılarının devamını diledi.

TUĞBA BAYRAKDARLAR’I TEBRİK ETTİLER

Urgenç ve Doğan NEVÜ-Fen Edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Güney-Batı (Oğuz) Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi kadrosunda görev yapmakta olan Tuğba Bayrakdarlar’ın Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanması üzerine hocayı ziyaret ederek, başarılar diledi.

DOKTORASINI TAMAMLAYAN VURAL AKBOĞA’YI TEBRİK ETTİLER

Urgenç, Doğan ve Çolak, NEVÜ-Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde doktora eğitimini başarıyla tamamlayarak Doktor olan Vural Akboğa’yı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Akboğa’ya TES Nevşehir Şubesi olarak adına depremzedelere yapılan yardım makbuzunu takdim etti.

TES23

Editör: Mehmet Günay