Seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir’e gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Topuzluhan Restoran’da belediye başkan adayları ve partililerle bir araya geldi.

Genel Başkan Vekili Elitaş’a yemekte AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekili Süleyman Özgün, ve Belediye Başkanı Mehmet Savran eşlik etti.

Whatsapp Görsel 2024 03 08 Saat 22.32.40 8Aaf938C

“BİZ GÖNÜLLERE GİRMESİNİ BİLEN BİR SİYASİ PARTİYİZ”

CHP’li belediye başkanları Ankara’da CHP’li belediye başkanları Ankara’da

AK Parti’nin seçim bittiği gün bir sonraki seçime hazırlanan siyasi parti olduğunu belirten Elitaş, "Biz,  gönüllere girmesini, onlarla bir olmayı bilen bir siyasi partiyiz. Sandığa gitmeyi, sandıktaki sonuçları da sonuna kadar demokratik haklarını da koruyan bir siyasi partiyiz. O yüzden görevimiz 23 gün içeresinde gayret göstermemiz gerekir. Sayın Cumhurbaşkanımızın en büyük eseri AK Parti'dir. Bugün, sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olabilmek, beldemizin mamur olabilmesi için yaptığımız hizmetlerle anılmak bizim için büyük mutluluk kaynağıdır. Cumhur ittifakının paydaşı olabilmek için kaybettirmeye konumlu olmamak lazım. Bu davaya engel çıkarmaya çalışanların yanında durmamalısın. 'Biz cumhurbaşkanımızın çok seviyoruz, bize oy verin, kazanırsak yine AK Parti'ye geçeriz' diyorlar, yok öyle bir şey. Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları koltuk sevdasında olanlar değil, dava şuuruna inanmış insanlardan oluşmaktadır. Bu bilinçte olmayanların bizim yanımızda yeri yok. Başka partiye gideceksin onlarla beraber ihtiraslarını tetikleyecek, nefsini kabartacak ve sonra da intikam duygusuyla kaybettirmek için gayret göstereceksin. Hadi gidenler gitti, alanlara diyorum ki yıllarca bende milletvekilliği, belediye başkanlığı yapmış birisi yarın seni bir dakikada terk eder." dedi.

“ACIGÖL'E DOĞALGAZ ŞART”

 Yaklaşık 6 bin nüfusu bulunan Acıgöl'de yüzde 1200-1500 kişinin doğal gazdan faydalandığını kaydeden Elitaş, “Doğalgaz dağıtım şirketi, çamur olduğundan eşme kazma işini kış gününde pek yapamadı. İnşallah nisan yağmurları da bittikten sonra veya mevsim müsait olduğu süre içerisinde dağıtım sistemini harekete geçirecek. Burada 30 tane fabrikanın faaliyet gösterdiği 2 bin 500'e yakın işçinin çalıştığı organize sanayi bölgemiz var. Oranın da doğalgazı 2025 yılında gelecektir. Bizim de artık takip edeceğimiz en önemli konulardan biri. İnşallah Acıgöl’ümüzün de doğalgazı Eylül 2024 tarihinde ana hattan başlamak üzere ihalesi yapılıyor.” diye konuştu.

G I Kdo W P W M A Ee7 Ov

KEMİKKIRAN: “HEP BERABER EMİN ADIMLARIMIZLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Başkan Kemikkıran da 31 Mart seçimlerine doğru hızlı bir şekilde yol alındığını söyleyerek, “Allah nasip olursa Ramazan'ın birinci gününü idrak edeceğiz. On bir ayın sultanı Ramazan'ın bereketiyle inşallah çalışmalarımız daha da bereketlenecek, daha da artacak ve 31 Mart'ta bir kez daha sizlerin gayretleri, çalışmaları, fedakarlıklarıyla inşallah tüm belediyelerimizi, başta il belediyemiz, 7 ilçemiz 15 beldemizde tekrar gerçek belediyecilikle yolumuza devam edeceğiz. İnşallah sayın genel başkan vekilim, elhamdülillah böyle bir teşkilata başkanlık etmekten iftihar ediyorum. Son derece motive, inançlı bir kadroyla beraber, hep beraber emin adımlarımızla, yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

Whatsapp Görsel 2024 03 08 Saat 22.32.40 Eadf63D3

ÖZGÜN: “BAŞKANIMIZI TEŞKİLATIMIZIN ENERJİSİYLE TEKRAR BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ”

AK Parti kurulduğundan bu yana referandumlarda, genel seçimlerde, yerel seçimlerde kaç tane seçime girdiklerini hatırlayamadığını ama Nevşehir teşkilatı olarak her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’nin hizmetinde olduklarını söyleyen Milletvekili Özgün, “Hepsinden Allah razı olsun. 31 Mart akşamı da coşkulu bir şekilde dualarla tekrar Mehmet Savran başkanımızı teşkilatımızın enerjisiyle tekrar belediye başkanı yapacağız.” diye konuştu.

Whatsapp Görsel 2024 03 08 Saat 22.32.39 Dcf294D5

SAVRAN: “AK PARTİMİZ SAHADAKİ ÇALIŞKANLIĞI VE İRADESİYLE ÜNLÜDÜR”

 “Bizim derdimiz, memleketimizin kıymetli güvenilir, dürüst, çalışkan insanlar tarafından yönetilmesi oldu.” diyen Savran ise, konuşmasına şöyle devam etti: “Aday olduk, olmayı düşünürken de seçilmeye çalışırken de hep bu yola inanıyoruz. Ve bize en büyük gücü veren 1994’te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla başlayan daha sonra başbakanlık, cumhurbaşkanlığı ve dünya liderliğiyle devam eden Cumhurbaşkanımızın da çok kıymet verdiği ve güç aldığı kıymetli teşkilatlarımızdır. Her zaman sahada onlarla birlikteyiz. Kerameti hiçbir zaman kendimizde görmedik. Keramet birliktelikle, beraberlikle çok çalışmaktadır dedik. Ve çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzde kısa bir zaman kaldı. Burada ilçe ve beldelerimizin de kıymetli adayları var. AK Partimiz sahadaki çalışkanlığı ve iradesiyle ünlüdür. Son ana kadar, son dakikaya kadar sandıklar açıldıktan sonra devam eden ve sonuçlar açıklanıncaya kadar asla yılmayın. Her zaman bir oy fazlanın, bir puan fazlanın peşinden koşun. Çünkü bu milletin Ak Belediyeciliğe, gerçek belediyeciliğe ihtiyacı var. Siz kendinizin seçilmesinden değil, milletin doğru hizmeti almasından, gerçek belediyeciliğe kavuşmasından sorumlusunuz.”

Whatsapp Görsel 2024 03 08 Saat 22.32.41 40Fc05Aa

Kaynak: MEHMET GÜNAY-RAVZA NUR BAYDEMİR