Otoyolda feci kaza: 2 ölü, 40 yaralı Otoyolda feci kaza: 2 ölü, 40 yaralı

TES Başkanı Urgenç ve heyeti, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde çeşitli okul ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulunarak, eğitimcilerin gününü kutladı.

Başkan Urgenç ve TES Hacıbektaş ilçe Başkanı Umut Çetinkaya, ilk ziyareti Hacıbektaş Kaymakamı Abdülkadir Nar’a gerçekleştirdi.

TES heyeti Kaymakam Nar ile Hacıbektaş ve Nevşehir eğitimi üzerine değerlendirmelerde bulunduktan sonra “Mehmet Emin Yurdakul ve Hacı Bektaş-ı Veli” kitaplarını günün anısına takdim etti.  Sonrasında eğitim çalışanlarını ziyaret eden heyet, TES Genel Merkezi tarafından hazırlanan Hacı Bektaş-ı Veli kitabını eğitimcilere hediye etti.

Urgenç ve Başkan Yardımcısı Bülent Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’yı Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Urgenç ve Çamcı, daha sonra Nevşehir Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama programlarına katıldı.

Ardından Uçhisar’a geçen Urgenç ve Başkan Yardımcısı Çamcı, Uçhisar ilk ve ortaokulunda öğretmenler günü pastası keserek, tüm öğretmenlere gül hediye etti.

Başkan Urgenç, öğretmenlik yaptığı Gülşehir Anadolu Lisesinde ortaokul ve lise öğretmenleri Rasim Aykaç ve İlhan Ekici’ye gül takdim ederek öğretmen olmasında katkı emeklerinden dolayı öğretmenlerine teşekkür etti. Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesinde ise mesai arkadaşları ve eğitim çalışanlarının gününü kutladı.

Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Mahir Gölbaşı ve Türk Büro Sen İl Başkanı Nurullah Gökmen, TES il binasını ziyaret ederek, Urgenç’in Öğretmenlerin Günü’nü kutladı.

Türk Eğitim Sen Öğretmenler Günü’nü dolu dolu geçirdi (3)Türk Eğitim Sen Öğretmenler Günü’nü dolu dolu geçirdi (4)Türk Eğitim Sen Öğretmenler Günü’nü dolu dolu geçirdi (2)

Kaynak: HABER MERKEZİ