Uygulamayı hayata geçirerek ziyaretlerde üyelerine depremzede vatandaşlar için yapılan harcamaların fatura ve makbuzlarını takdim etmekte.

TES’in sadece bir sendika değil milli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Urgenç, TES Nevşehir şubesi yönetim kurulu kararı ile depremin yaralarını sarmak, acılarını dindirmek, depremin izlerini silmek ve milletçe ayağa kalkmak için seferber oldu.” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi tarafından yapılan açıklamada; Mahmut-Dudu Yazıcı Anadolu Lisesini ziyaret ederek kurumun ilimiz eğitimine hayırlı olmasını diledik. Kuruma müdür yardımcısı olarak atanan Ahmet Bahadır hocamıza adına depremzedeler adına yaptığımız yardım makbuzunu takdim ettik. Deprem felaketinin yaralarının sarılmasında üstün bir gayret ortaya koyarak fedakârca yardım eden, yardımları toplayan, dağıtan organizasyon işlerinde görev alan, öğrencilerin yüreğine dokunan meslektaşlarına teşekkür eden Şube başkanı Tayfur Urgenç nasıl ki pandemi sürecinde sağlık çalışanları Covid’le mücadelede halkın kahramanları oldular, depremin olumsuz etkisinin ortadan kaldırılmasında da eğitim çalışanları, öğretmenler milletin sevgisini kazanıp kahramanları olmuşlardır.” denildi.

Editör: Mehmet Günay