Kültür ve Turizm Bakanlığının himayesinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık A.Ş. iş birliği ile her yıl dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini bir araya getiren ve Türkiye’nin en büyük uluslararası turizm platformu haline gelen Uluslararası İzmir Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’nin 16’ncısı bu yıl 8-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi.

Travel Turkey İzmir Fuarına katılan Uçhisar Belediyesi’nin standı, fuarı ziyaret eden konuklardan büyük ilgi gördü. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün katılımıyla gerçekleşen fuarda, ziyaretçilere Uçhisar’ın tanıtım materyalleri hediye edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Osman Süslü, “Dünyanın sayılı turizm fuarlarından olan ve İzmir’de düzenlenen Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresine Uçhisar Belediyesi olarak katılmaktan dolayı mutluyum.  Uçhisar, Kapadokya’nın zirvesi, merkezi ve kapısı konumundadır. Bu nedenle de birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Dünya’nın birçok yerinden çok sayıda turist Kasabamızı ziyaret etmektedir. İzmir’de düzenlenen bu uluslararası fuarla ve bundan sonra düzenlenecek olan uluslararası fuarlarla kasabamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.