Nevşehir genelinde başarılı ve çalışkan belediye başkanı olarak tanımlanan isimlerin başında gelen Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, Uçhisarlı gençlerle bir araya gelerek soruları cevapladı.

Uçhisarlı yaklaşık 200 genç seçim propaganda çalışması kapsamında Başkan Süslü’ye sordu.

Süslü sorulan bütün sorulara belgeleriyle ve kanıtlarıyla cevap verdi.  Gençlerin yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği toplantı mülkiyeti Uçhisar Belediyesine ait, bölgenin en önemli restoranlarından birisi olan Millocal Restaurant’ta gerçekleşti. 

İlklerin başkanı olarak Nevşehir’de büyük teveccüh gören Uçhisar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan adayı Osman Süslü, kısa bir selamlamanın ardından toplantıya teşrif eden bütün siyasi düşünceye sahip Uçhisarlı gençlerin ve vatandaşların sorularına tek tek cevap vererek kazandırdığı hizmetleri anlattı.

Özellikle gençlerin sorduğu sorulara belge belge cevap veren Süslü, bütün Uçhisarlı vatandaşlara istedikleri bütün soruları sormalarını isterken şeffaf ve eleştirilebilir cevap yeteneğiyle ön plana çıktı.

Süslü, her çalışmanın Uçhisar’ın geleceği için olduğunu belirtti.

Göreme Belediyesi hasar gören yolları düzeltti Göreme Belediyesi hasar gören yolları düzeltti

Yaptıklarını ve yapmaya çalıştıkları bütün projeleri tek tek anlatan Osman Süslü çok daha büyük projeler geliştirdiklerini ve bu vizyon projeleri de yeni dönemde seçilmesi durumunda gerçekleştirerek Uçhisar’ı en üst seviyelere taşıyacağının sözünü verdi.

Kasaba halkının bütün kesimlerini kapsayan çalışmalar yürüttüklerini ve yapılan koordineli çalışmalarla beldenin her bir bireyine katkı sağlayan projeler geliştirdiklerini söyleyen Başkan Süslü, belediye ile halk arasında güven köprülerini kurduklarını kalıcı hizmetler üreterek, Uçhisar Belediyesinin marka değerini artıran, kurumuna gelir katkı payı sağlayan ve hizmet üreten bir kurum haline dönüştürdüklerini söyledi.

Süslü son olarak toplantıya katılan bütün vatandaşlara ve gençlere teşekkür ederek, her zaman her koşulda Uçhisar için bir araya geleceklerini belitti.

Kaynak: HABER MERKEZİ