Nevşehir Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya İl Müdürü Muhsin Özdemir başkanlığında İl spor komitesi, şube müdürleri, yurt müdürleri ve yurtlardaki temsilci gençler katıldı.

Turnuva takvimi ve yapılacak işlerin istişare edildiği toplantıda futbol, basketbol (kız-erkek), voleybol(kız-erkek), masa tenisi (kız-erkek), badminton (kız-erkek), satranç (kız-erkek) branşlarından turnuvalar gerçekleştirilecek.

İl Müdürü Özdemir; ”Yurtlarımızda barınan öğrencilerimizin ders dışı zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirebilmelerine ve her türlü kötü alışkanlıklardan korunarak, akademik, sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 2022-2023 yılı yurtlar arası turnuvalar için koordinasyon ve iş birliği toplantısı düzenledik. Geleceğin mimarı olacak gençlerimizin, yurtlarımızda sadece barınma beslenme değil sosyal, kültürel ve sportif alanlarda kendilerini geliştirebilmek için çalışmalarımız hedef yükselterek devam ediyor. Türkiye'nin farklı şehirlerden öğrenim görmeye gelmiş, aile ve takım olma bilinci ile hareket eden gençlerin her şeyin en iyisine layık olduklarını belirtmek isterim. Düzenlenecek olan turnuvaların dostluk içerisinde rekabet olmasını dilerim.” diye konuştu.

22

Editör: Mehmet Günay