Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve beraberindeki heyetle birlikte, Kapadokya’da faaliyet gösteren ve Türkiye’nin ilk yerli ve milli balon üretim firması Pasha Balloons’u ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında firmanın üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Fidan, balon üretim süreci, teknik altyapı ve yürütülen Ar-Ge çalışmaları hakkında Pasha Balloons'un kurucu ortağı ve CEO'su Mehmet Halis Aydoğan’dan bilgi aldı.
İşçilerle aynı sofrada kahvaltı yapan Vali Fidan, emekleriyle bu önemli markayı yaşatan tüm çalışanlara teşekkür ederek, “Katma değer üreterek, yerli ve milli üretim anlayışıyla Kapadokya’nın sembolü haline gelen sıcak hava balonlarını, artık kendi imkânlarımızla üretmek gurur verici” dedi.