NATO’nun amacının ülkelerin bütünlüğünü korumak olmadığını söyleyen Atalay, “2. Dünya Savaşı’nın ardından 1949 yılında kurulan NATO, o günlerin koşullarını kendi çıkarları, emperyalist idealleri, niyetleri için çok iyi değerlendiren ABD tarafından, NATO’ya üye ülkeleri (ülkelerin güvenliğini sağlamak değil) ABD kontrolü ve denetimi, altında tutmak amacıyla kurulmuştur.” dedi.

“NATO’NUN KULLANDIĞI ÜSLER TÜRK ORDUSU DENETİMİNE GEÇMELİ”

NATO’nun bölücü terör örgütleri FETÖ ve PKK’yı destekleyen, koruyan ve onları silahlandıran kuruluş olduğunu savunan Atalay, “ Karadeniz de, Yunanistan’da, Doğu Akdeniz’de kurduğu üsler ülkemizi tehdit eden temel güçlerdir. NATO içinde kalarak Türkiye savunulamaz. Bu nedenle bırakınız TSK ile NATO’yu güçlendirmek, ülkemizdeki İncirlik, Kürecik ve Malatya’daki ABD ve NATO’nun kullandığı üslerin en kısa zamanda Türk Ordusunun denetimine geçmesini istiyoruz.” diye konuştu

“NATO, TÜRKİYE’YE KARŞI SALDIRI ÖRGÜTÜDÜR”

70 yıldır Türkiye’nin başına bela olan NATO’nun marifetlerini daha çok bize yönelttiği silahlar üzerinden, ülkemizdeki darbeler katliamlar üzerinden anlattıklarını belirten Atalay, şunları söyledi, “Kur’an yakma girişimi de başka bir açıdan NATO’nun kimliğini bir kez daha ortaya çıkarmıştır. NATO, Kur’an-ı Kerim’i yakmaya kalkanların insanlığa saldırı örgütüdür. NATO, Türkiye’ye karşı saldırı örgütüdür. NATO, İslama ve mazlum milletlere karşı saldırı örgütüdür. NATO, bütün değerlerimize, kutsallarımıza, kimliğimize karşı bir saldırı örgütüdür.”

“TEHDİTLERDEN ASLA KORKMUYORUZ”

Güçlü müttefikimiz diye tanımladığımız NATO yani ABD’nin, Türkiye düşmanı olan kuruluşu Foreing Policy, Türkiye’ye tehditler savurarak önümüzdeki 2023 seçimlerini kan Banyosuna çevireceklerini duyurduklarını hatırlatan Atalay, “Biz Vatan Partililer bu tehditlerden asla korkmuyoruz. Güçlü sesle NATO’dan çıkalım diyoruz. NATO’dan çıkarsak savunmasız kalırız diyenler, NATO’nun Güney sınırımızda ikinci İsrail devleti kurmak istediğini görmezden geliyorlar. ”NATO’dan çıkılırsa ülkemiz işgal tehlikesi altına girer” diyenler, Yunanistan’daki her türden silah yığınağını bilmiyorlar mı? NATO’nun İsrail ve Güney Kıbrıs’ı ve NATO üyesi olmayan Ukrayna’yı sürekli silahlandırdığını inkar mı ediyorlar.” İfadelerine yer verdi.

IMG_7255

Editör: Mehmet Günay