Vatan Partisi Genel Merkezi’nde 16 Mart Perşembe günü yapılan geniş katılımlı toplantı ile ülke genelinde seçim çalışmalarının başlatıldığını söyleyen Vatan Partisi Nevşehir İl Başkanı Meliha Atalay, “Bütün Nevşehirli vatandaşlarımızı cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek için imza vermeye davet ediyoruz.” dedi.

Atalay’ın açıklaması şöyle; “Vatan Partisi, Genel Merkezi’nde 16 Mart 2023 Perşembe günü yapılan geniş katılımlı toplantı ile Ülke genelinde seçim çalışmalarını başlatmıştır. Bilindiği gibi Vatan Partimiz, 26 Kasım 2023 günü Ankara Arena Spor Salonunda yapılan Amiral Soner Polat, 11. Olağan Genel Kurultayı’nda Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek’i, partimizin Cumhurbaşkanı adayı olarak seçmiş ve bu bilgiyi aynı gün kamuoyuna duyurmuştur.

Değerli halkımız, Cumhuriyetin 100.yılında yapılacak olan bu seçim, ülkemiz için tarihi önemde olup, önümüzdeki dönemde Türkiye’nin nasıl yönetileceğine karar verilecek olan seçimdir. Çünkü Türkiye bugün İstiklal/Kurtuluş Savaşı’ndan sonraki en büyük ekonomik zorluklar ve güvenlik tehditleri ile karşı karşıyadır. 6 Şubat 2023 ve devamı günlerde yaşadığımız büyük deprem felaketinin de çok olumsuz etkileriyle daha da büyüyen ekonomik sorunların, mevcut sistemle çözülemeyeceği açıktır. Türkiye artık, borçlanarak, borç para arayıp ekonomik çarkını döndüremez. Türkiye kaçınılmaz olarak, Atatürk döneminde olduğu gibi hızlı bir üretim devrimine geçmek, kendisi üretmek, işsizliği yenmek zorundadır.

İkinci önemli ve öncelikli konu; Ege Bölgemizden karşı kıyılara bakalım. Türkiye, Dedeağaç, Kavala, Selanik, Larissa, Stefanoviç, Girit Adasının kuzeyi, Kıbrıs’ın güneyi, Suriye ve Irak’ın kuzeyine yerleştirilen (23 adet)  Amerikan askeri üsleriyle tehdit edilmektedir. Namluları Ülkemize çevrilmiş kuşatma altındadır.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri aynı zamanda Amerika ile Türkiye arasında yapılacaktır. Çünkü ABD açıkça bu seçimlerde ortamı karıştıracağını, kendilerine hizmet edecek olan o bilinen masanın, malum kadronun seçimi kazanması için, Ülkemizi “Kan Banyosuna” çevirebileceğini ilan etmektedir.

Değerli Vatandaşlarımız,

Güvenli geleceğimiz, Aydınlık günlerimiz ve sorunlarımızın çözümü için, Türkiye’nin yönetimine talip olan Vatan Partisi var. Güçlü ve birikimli kadroları var.

Yetkin, yüksek devlet adamı vasıflı, vatansever, bilge, insan sevgisi olan, güvenilir özellikleri taşıyan Cumhurbaşkanı adayımız Dr. Doğu Perinçek var.

Geleceğimizi yeniden yapılandıracak güçlü, uygulanabilir üretim devrimi programımız var. “Güçlü Devlet, Üreten Millet İçin İktdara” seçim sloganımzla yola çıktık.

Sizleri, Dr. Doğu Perinçek’in Cumhurbaşkanı adayı olması için, 22 Mart-27 Mart 2023 tarihleri arasında, bulunduğunuz yerin  “İlçe Seçim Kurullarına” giderek imza vermeye davet ediyoruz.”