2023 Yılı Verimlilik Proje Ödülleri süreci, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü koordinasyonunda başlatıldı.

2023 yılında düzenlenecek yarışma için başvurular 30 Mart – 30 Mayıs tarihleri arasında https://vpo.sanayi.gov.tr web adresinden online olarak yapılabilecek.

Bahse konu yarışmanın hedef kitlesi, sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren mikro, küçük, orta büyüklükteki ve büyük ölçekli işletmeler ile kamu kurumlar olarak açıklandı.

Proje konularını ise; Ar-Ge, dijital dönüşüm, işgücü verimliliği, kaynak verimliliği, sürdürülebilir üretim, süreç iyileştirme, temiz üretim, enerji verimliliği, yerlileştirme, yeşil dönüşüm oluşturuyor.

Bu kapsamda İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünce 5 Nisan Çarşamba günü 10.00 – 11.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak Nevşehir’e özel bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

İl Müdürü Yusuf Şahin tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Bakanlık uzmanları tarafından bilgilendirme yapılacak olan toplantıya 2023 yılı Verimlilik Proje Ödüllerine başvurmak isteyen işletme temsilcileri ve bağımsız değerlendirici olarak süreçte yer almak isteyen öğretim üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanları, özel sektör çalışanları ve sivil toplum örgütü temsilcilerini davet ediyoruz.” denildi.

TOPLANTIYA KATILMAK İÇİN:

Toplantı katılım linki: https://zoom.us/j/97573258781?pwd=dUEvS0IpRnNuTmJ1YWtkMGY2N3MvUT09

Toplantı Giriş Kodu : 305697

Editör: Ravza Nur Baydemir