Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ücretleri Derinkuyu Belediyesi tarafından karşılanan Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi öğrencileri, Başkan Aksoy’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Aksoy, ziyaretten fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşarak, “Devlet kadrolarında görev yapacak mühendis, savcı, doktor, öğretmenler ve vatanımıza milletimize hizmet edecek daha nice meslek grupları ziyaretimize geldiler. İlçemiz Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi Okulunun gerçekleştirdiği ziyarette, Okul Müdürü Salih Uz, Beden Eğitimi Öğretmeni Gökhan Ünlü ve sevgili öğrencileri, YKS sınav ücretlerinin karşılanmasından dolayı teşekkür ettiler.” ifadelerine yer verdi.

Derinkuyu’da altyapı arızası giderildi Derinkuyu’da altyapı arızası giderildi

Başkan Aksoy ayrıca öğrencilere, “Sevgili gençler, ne yaparsanız yapın, hangi mesleği icra ederseniz edin, ancak ileride yaşayacağınız tecrübelerde bilgiye çok ihtiyacınız olacak, o yüzden bizler sizler için yapabileceğimiz her türlü katkıda yanınızda olamaya devam edeceğiz. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek bütün öğrencilerimize başarılar dilerim.” dedi. 

Kaynak: RAVZA NUR BAYDEMİR