İş insanı Zafer Salgın, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için 14 Mart'ta başlayan aday adaylığı başvurularının son gününde Zafer Salgın, başvuru yaptı.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ı ziyaret eden Salgın, başvuru dosyasını teslim etti.

Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Salgın, “Ülkemizde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığına şehrimize hizmet etmek için AK Parti Nevşehir il teşkilatımıza başvuruda bulundum.” dedi.

Türkiye’nin yeni yüzyılda yeniden şahlanışa geçeceğini kaydeden Salgın, “Ülkeme, şehrime ve hemşerilerime hizmet etmek yolunda var gücümle çalışmak ve şehrimizin kalkınıp büyümesine katkı sağlamak ve Türkiye Yüzyılında partimizin yeni döneminde yeniden şahlanışına geçmesinde güç birliği yapmak için aday oluyorum.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Partimizin her daim yanında olduğumu vurgulayarak yapılacak olacak seçimlerin şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm halkımızın mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Alpaslan Körükcü