Ürgüp Belediyesinin geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği kitap günleri ve yazar okur buluşmalarının 2’incisi 20 Mayıs’ta başlayacak.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “20 Mart-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Kitap Günleri’nde 30 farklı yayınevi ve binlerce kitap bulunacağını belirtti. 

Kitap günlerinde yazar – okur buluşmalarıyla söyleşi ve imza günlerinin de düzenleneceğini ifade eden Başkan Aktürk, “Tüm öğrencilerimiz ve kitap dostlarını Turgut Özal Kültür Merkezi’mize bekliyoruz.” dedi.

19 Mayıs Gençlik Haftası münasebetiyle “Gençlik” temasıyla düzenlenecek kitap günlerinin açılış günü olan 20 Mayıs saat 15:00’de Eğitimci Yazar Merve Gülcemal’in “Bir Zamanlar Bizde gençtik” konulu söyleşisi, 23 Mayıs saat 20:00’de Eğitimci Yazar Hayati İnanç’ın “Hayata Şiirden Bakmak” konulu söyleşisi,   27 Mayıs 2023 tarihinde de saat 15:00’te Dilek Cesur’un ‘Mutlu Aileler, Mutlu Çocuklar” konulu söyleşisi, kitap fuarı kapsamında Ürgüplülerle buluşacak.

Binlerce kitabın uygun fiyatlarla kitap severlere ulaşacağı kitap günleri, 20 – 27 Mayıs tarihlerinde her gün saat 09:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında Turgut Özal Kültür Merkezi’nde ziyarete açık olacak.

Editör: Ravza Nur Baydemir