Ağca; “6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen çifte deprem 10 ilimizde yıkıma neden oldu. Asrın felaketini yakından hissettiğimiz Nevşehir ilimizde, bizlerinde yakınları ve akrabaları enkaz altında can verdi. Tüm Nevşehirliler olarak bizlerinde canı yandı. Bu süreçte Nevşehirliler olarak ilk saatlerden itibaren gıda, giyim, hijyen malzemesi, elbise ve benzeri tüm ihtiyaçları bölgeden gönderildi ve hala gönderilmeye devam ediyor.

İlk günden itibaren, Nevşehir ilimizde bulunan tüm otelciler, restoran sahipleri, esnaflar, İş adamları ve tüm halkımız olarak yuvalarımızı depremzedelerimiz için açtık. Millet kendi öz imkanları ile otellerini sonuna kadar açtı ve hiç bir şeyi esirgemedi.

O kadar yapılan desteğe rağmen ATV Haber Sunucusu Cem Öğretir ve arka planda haberi oluşturan tüm ekip yalan, yanlış ve tam anlamıyla mide bulandıran açıklamalarda bulunarak canımızı bir kez daha yaktılar.

Ülkece enkazın altında canlarımızın acısı daha tazeyken asılsız haber yapan ATV haberi bir an evvel tüm Nevşehirlilerden özür dileyerek bu hatadan dönmesini bekliyoruz.

Nevşehirliler ve Nevşehir'de yaşayan halkımız asılsız haberlere rağmen dün olduğu gibi bugünde üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.