Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 4 – 8 Mart tarihleri arasında İngilizce Portfolyo Sunumu ve İstasyon Etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri kendileri için hazırlanan istasyonlarda yıl içerisinde öğrendikleri İngilizce konuları konuşarak gösterme imkanı buldu.

Öğrenciler, İngilizce konuları ile bağlantılı materyaller ve oyunlarla desteklenen istasyonlarda İngilizce konuşma becerilerini ve yeterliliklerini sergiledi. Her istasyonda öğrendikleri İngilizce cümle kurma becerisini ve kelime bilgilerini öğretmenleri ile yaptıkları mini diyaloglarla ailelerine sundular.

Etkinlik sonunda sertifikalarını alan öğrenciler, yaşadıkları mutluluğu aileleri ile paylaştı.

Etkinlik, veli katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinliğe yoğun ilgi ve katılım gösteren veliler, çocukların İngilizce konularındaki gelişimlerini gözlemledi. İngilizce konuşma becerilerini aileleriyle paylaşan öğrenciler hem özgüven kazandılar hem de kendilerini ifade etme fırsatı yakaladılar.

İngilizce Portfolyo Sunumu ve İstasyon Etkinliği, Altınyıldız İlköğretim Kurumu İngilizce departmanı öğretmenleri tarafından hazırlandı ve organize edildi.

“Simyazarlık Atölye Günleri” başladı “Simyazarlık Atölye Günleri” başladı

Kolej yönetiminden yapılan açıklamada, “Etkinliğin başarılı olmasında katkısı olan tüm saygıdeğer öğretmenlerimize ve yoğun katılım sağlayarak bize destek olan velilerimize teşekkür ederiz.” denildi.

Whatsapp Image 2024 03 11 At 09.35.17

Kaynak: HABER MERKEZİ