Aklın ve bilimin ışığında çeyrek asırdır Türkiye’nin geleceğini yetiştiren Altınyıldız İlköğretim Okulu ile Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerinin bursluluk sınavlarına 2 bin 134 öğrenci katıldı.

Okul idarecileri, okula kabul ve bursluluk sınavlarına yoğun ilgi gösteren velilere, sınava katılan öğrencilere, sınav organizasyonunda emek veren yönetici, öğretmen ve personeline teşekkür etti.

Ortaöğretime geçiş sınavlarında şimdiye kadar 63 Türkiye birinciliği elde eden, okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir birincisi olan Altınyıldız İlköğretim Okulu, öğrencilere sunduğu mükemmel eğitim ortamları ve öğretim imkânları, sosyal yaşam alanları ve akademik çalışmaları ile öncü eğitim kurumu olmaya devam ediyor.

Lise öğrencileri tarafından panel düzenlendi Lise öğrencileri tarafından panel düzenlendi

Fen ve Anadolu Lisesi, alanında seçkin ve deneyimli kadrosu, sosyal yaşam alanları ile her yıl üniversite sınavlarında Türkiye ve Nevşehir derecesi elde etmiş öğrencilerini en seçkin üniversitelere yerleştirdi.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi 2023 YKS sonuçlarına göre Türkiye’de ilk 1000’de 8 öğrenci ile Nevşehir’de yine zirvede olmanın haklı gururunu yaşadı.

Muhabir: HABER MERKEZİ