Sosyal denge sözleşmesi imza töreni Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ın makam odasında gerçekleştirilirken, törene Başkan İbaş’ın yanı sıra Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Arap Mucur ve Avanos Belediyesi Tüm Yerel-Sen işyeri temsilcisi Engin Öztürk katıldı.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş imzalanan sözleşme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ülkemizdeki ekonomik şartlar ortada. Aileler geçim sıkıntısı çekiyor. Biz de Avanos Belediyesi olarak memur ve tam zamanlı sözleşmeli personelimizi kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imza altına aldık. Çalışanlarımız bu oranlarda sosyal denge tazminatı ödemesi alacak, sosyal denge sözleşmemiz 1 Ocak 2023 ile 31 Aralık 2023 tarihlerini kapsıyor. Memur ve tam zamanlı sözleşmeli personelimizi kapsayan bu toplu sözleşme ile emekçilerimizin ekonomik şartlarına bir nebze dahi olsa katkı sunmuş olmaktan mutluluk duyuyorum.” diye konuştu.

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Arap Mucur ise Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'a personelin taleplerini göz önüne alarak yaptıkları iyileştirme ve imzaladıkları sosyal denge sözleşmesi için teşekkür edip, memnuniyetini dile getirdi.

IMG_8397IMG_8385IMG_8377IMG_8373