Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 12. Bölümde neler olacak? Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı yeni bölüm özet

Yeni bölümü merakla beklenen dizi Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 31 Mart Cuma 12. Bölümüyle TRT 1’de! Yeni bölümde Barbaros Hayreddin Paşa, Ayas Paşa’nın evinden çıkanları yakalamıştır. Yüzlerini açtığında şok olacağı bir manzara ile karşılaşır. Kemankeş Paşa ve Şahsuvar ise Barbaros’u Ayas Paşa’nın evine göndererek aralarında bir anlaşmazlık çıkmasını ummaktadırlar… Topları kaçıranın Ayas Paşa olduğunu düşünen Barbaros Hayrettin Reis, Ayas Paşa’dan hesap soracaktır.

Kandiyeli, Payitaht’a Barbaros Hayreddin’in yanına gelmek için yola çıkar. Fakat bindiği gemi Andrea Doria’nın gemisidir. Andrea  Doria da Payitaht’a gelip bütün düzeni alt üst etmek için bir plan yapmıştır. Kandiyeli gizlice Payitaht’a, Doria ’nın gemisiyle yol alırken Salih Reis ise Papa’nın oğlu Medici’yi esir almıştır.

Barbaros Hayreddin’in kardeşi Seyyare hatun kaçırılmıştır. Kaçıranlar Ayas Paşa’dan bir geminin Payitaht’a aranmadan yanaşması için izin istenmiştir. Ayas Paşa ise Seyyare hatunu kaçıranlar tarafından istenen bu izin konusunda Barbaros’a açık oynar. Barbaros Hayreddin, iznin verilmesini söyler. Payitaht’a gelecek olanlar ise Andrea Doria ve askerleridir.

Barbaros Hayreddin Paşa’ nın hedefinde ise hem Seyyare hatunu kurtarmak hem de azab-ı elem toplarının olduğu gemiyi bulmak vardır. Gemiden inenleri takip edip haini bulmayı ümit eden Barbaros’un yolu Mia De Luna’nın askerleriyle kesişecek… Mia De Luna, Barbaros’un ölüm emrini verebilecek midir? Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI 12. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI 12. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI TÜM BÖLÜMLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ