AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yaptı AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı yaptı

31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimi için çalışmalarına hız veren Başkan Osman Süslü seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam etti.

Geçtiğimiz günlerde Uçhisar kasabasında bulunan diğer siyasi partilerin belediye başkan adaylarını seçim ofislerinde ziyaret ederek büyük teveccüh gören Süslü, seçim çalışmaları kapsamında Uçhisar halkından büyük destek görüyor.

Beraberinde kalabalık bir heyetle esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileklerinde bulunan Süslü, bu arada esnafların sorunları ile de yakından ilgileniyor.

Uçhisar pazaryeri ve çarşı esnaflarını tek tek ziyaret eden Başkan Süslü, seçim süreci boyunca sadece esnafları değil bütün ticari işletmeleri, ev ev hane hane ziyaret ederek gerçek belediyecilik vizyon çalışmalarını anlatıyor.

Ziyaretler kapsamında yaşlı genç herkesin elini sıkan ve bütün Uçhisar halkını topyekun kucaklayan Osman Süslü, halkın ve esnafın yaklaşımından duyduğu memnuniyeti teşekkür ederek ifade ediyor.

Uçhisar için gerekli alt ve üst yapı hizmetleri, sosyal yaşam donatıları ve onlarca proje kazandırdıklarını belirten Süslü, durmadan yorulmadan Uçhisar için çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde kendisine gösterilen ilgiden ve samimi ifadelerden oldukça memnun olduğunu söyleyen Süslü, insan odaklı bir düşünce içerisinde çaba harcadıklarını belirtti.

Süslü, “Ben zaten halkla hep iç içeyim, sürekli onlarla görüşüyorum, sıkıntılarını dinliyorum, elimden geldiğince çözüm üretmeye çalışıyorum. Ortaya koyduğumuz vizyon çalışmalarla Uçhisar kasabamızı vizyon kent haline getirdik. Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında Allah’ın izniyle çok daha büyük projeler geliştireceğiz. Uçhisar için ilk günkü aşk ve heyecanımızla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 28 At 13.20.34Whatsapp Image 2024 02 28 At 13.20.35Whatsapp Image 2024 02 28 At 13.20.28Whatsapp Image 2024 02 28 At 13.20.30Whatsapp Image 2024 02 28 At 13.20.31 (2)

Editör: İsmail Irmak