Ekipler, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tuzlama ve temizlik çalışması yaparken Belediye Başkanı Mehmet Savran sahada belediye ekiplerinin çalışmalarını inceledi.

Nevşehir Kızılay Türkiye birincisi Nevşehir Kızılay Türkiye birincisi

Nevşehir’de uzun süredir beklenen ve akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı ile birlikte, belediye ekipleri de teyakkuza geçti.

Yağışın ulaşımı olumsuz etkilememesi için ana güzergahlar ve ara sokaklarda tuzlama ve temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

Kar yağışının başladığı akşam saatlerinden itibaren sahaya inen Başkan Savran, beraberinde başkan yardımcılar ile birlikte çalışmaları yakından inceledi.

Başkan Savran, “Hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması için tüm ekiplerimizle birlikte tüm mahallelerimizde çalışıyoruz.” dedi.

Bu yıl karla mücadele çalışmalarında 400 personelin ve 40 iş makinesinin görev yapacağını ve bu sayının ihtiyaç halinde arttırılacağını belirten Savran, “Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü personellerinden oluşturulan 400 kişilik karla mücadele ekiplerimiz kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştirecek. Çalışmalarda 40 iş makinemiz görev alacak ve bunlara ilave olarak özellikle dar sokaklarda rahat çalışabilmek için 15 transit aracımızda sahada bulunacak. Hem personel hem de iş makinesi sayımızı ihtiyaç halinde arttırabiliriz. Yeter ki yağış olsun ve kuraklık tehlikesi yaşamayalım. Kar yağsın biz temizleriz. Hiçbir şey bizi Nevşehir için çalışmaktan geri koyamaz.” diye konuştu.

WhatsApp Image 2024-01-21 at 23.41.39

Kaynak: HABER MERKEZİ