5 Ekim Pazar günü (yarın) Saatçi Hoca Caddesi, Osmanlı Caddesi, Mustafa Parmaksız Caddesi, Nar Yolu Sokak ve Lale Caddesi üzerinde asfalt yenileme ve serim işleri yapılacağından Meteris Meydanı bağlantı yollarının araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Bu güzergahları kullanan vatandaşların alternatif Atatürk Bulvarı, Kayaşehir ve çevre yolunu kullanmaları gerektiği ifade edildi.

Ana arterlerden Saatçi Hoca Caddesi’nden meydan dâhil Meteris Meydanı’na kadar ve Lale Caddesi’nden Meteris Meydanı dahil belediye hizmet binasına kadar olan yollarda asfalt çalışmasından dolayı yol kapalı olacak.

2025 yatırım planlaması dahilinde Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı yenileme, sıcak asfalt serimi ve üstyapı çalışmaları kentin her mahallesinde aralıksız devam ediyor.

17 köyde meydana gelen arızalar giderildi
17 köyde meydana gelen arızalar giderildi
İçeriği Görüntüle

Nevşehir Belediyesi tarafından vatandaşların adı geçen mahalle ve sokaklarda yol üzerine araç park etmemeleri ve belirtilen yol güzergahlarını kullanmamaları bildirilirken verilecek rahatsızlıktan dolayı özür dileriz açıklaması yapıldı.

Muhabir: MEHMET GÜNAY