Nevşehir’de spor branşlarında ve bilim, teknoloji, kültür-sanat, yabancı diller, değerler, mesleki beceriler alanında Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde açılacak eğitim faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvurusu alınacak.

İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı eğitim görevlisi ve antrenör başvuruları 9 ekimde başlayacak.  Eğitici ve antrenör başvuruları https://edu.gsb.gov.tr/üzerinden yapılacak.

Spor eğitim görevlisi başvurusu için vesikalık fotoğraf, eğitim mezuniyet belgesi, en az 2. kademe antrenörlük belgesi, ilkokullarda spor dalı eğitimi için; spor bilimleri fakültesi mezunu olmak ve uygulama dersi aldığını gösterir transkript, Sosyal Güvenlik Kurumunda kaydı olup olmadığına dair SGK tescil ve hizmet dökümü varsa pedagojik formasyon belgesi, son 5 yıl içerisinde uluslararası bir müsabakada alınan antrenörlük görevini gösterir belge, son iki yılda alanında seminere katılım belgesi, GSB’de son 3 yıl eğitim verdiğini gösterir belge, yabancı dil belgesi (son 5 yıl içerisinde en az 50 puan ve üzeri), alanında milli sporcu belgesi, sabıka kaydı, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan eğitim görevlisi adayları için kurumlarından alacakları izin belgesi, kurumlarında ek ders alıyorlar ise ek ders saatini ve tabi oldukları mevzuat çerçevesinde almaları mümkün olan azami ek ders saatini gösterir belge isteniyor.

Editör: Ravza Nur Baydemir