NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i beraberinde şube personeli Zeynep Meral Mutlu ile birlikte ziyaret eden Türkiye Emlak Katılım Bankası Nevşehir Şube Müdürü Bekir Özdamar, Nevşehir’de açılacak olan Emlak Katılım Bankası Nevşehir Şubesi ve çalışmaları hakkında kendilerine bilgi verdi.

Özdamar ayrıca Türkiye Emlak Katılım Bankası olarak başta inşaat sektörü olmak üzere,  ülkenin ekonomik büyüme ve istihdam katkısını yükseltecek olan stratejik sektörlere yönelik olarak, üreticilerden tüketicilere uzanan ekonomik döngüde sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modelleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin ise, Şube Müdürü Bekir Özdamar ve şube personeli Zeynep Meral Mutlu’ya teşekkür etti. Üniversitesiyle birlikte hızla büyüyerek gelişen Nevşehir’de yapılan her türlü yatırım ve faaliyetleri önemseyerek desteklerini belirten Aktekin, bu anlamda ülke ve şehrin belirlenen hedeflerde büyüyüp gelişmesine katkıda bulunacak olan Türkiye Emlak Katılım Bankası Nevşehir Şubesi’nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: Alpaslan Körükcü