Toplantının gündem maddesi 2022 yılının genel değerlendirmesi ve 2023 yılın genel planlanması oldu.

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda antrenörlerin branşlarıyla ilgili çalışma programları, sportif faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri, federasyon faaliyetleri gibi konular ele alındı.

Nevşehir’de sporu canlandırmak adına tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, göreve geldiği günden bu yana Nevşehir’e alınan sportif müsabakalar ve yatırımlar ile Nevşehir’de sporun canlanması ve sporun tabana yayılması için çalışmalarına mesai saati gözetmeden devam ettiklerini söyledi.

Başarının bir ekip işi olduğunu söyleyen Özdemir, “Bizlerde bunun farkında olarak bünyemizde görev yapan arkadaşlarımızla birlikte il müdürlüğü olarak ilimize en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Burada sporun tabana yayılmasında en büyük görevlerden bir tanesi antrenörlerimize düşüyor. Antrenörlerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantılarımızda durum değerlendirmesi yaparak daha iyi nasıl hizmet verebiliriz? Daha çok gencimizi nasıl kazanabiliriz? Sporda başarı çıtasını nasıl yükseltebiliriz gibi konuları ele alarak kendimize yol haritası çiziyoruz. Nevşehir’i sporda marka şehir yapmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Toplantı, Nevşehir sporunun her branşta zirveye taşımak için yapılacak gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesinin ardından sona erdi.

Toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Spor Şube Müdürü Mehmet Ünal Kitapcı, Uzman Fatma Nihan Adıyaman, Antrenör Mustafa Uğurlu ve EYS kapsamında görev yapan antrenörler katıldı.

Editör: Mehmet Günay