GENEL

Fenerbahçe Manchester United ile Anlaşma Sağladı!

Fenerbahçe, Fred transferi için Manchester United ile anlaşmaya vardı ve futbolcu bugün İstanbul'a geliyor. İşte detaylar...

Abone Ol

Fenerbahçe, Fred transferi için Manchester United ile anlaşmaya vardı ve futbolcu bugün İstanbul'a geliyor. İşte detaylar...

Bugün İstanbul'a Geliyor Frederico Rodrigues de Paula Santos’un (Fred) transferi konusunda futbolcu ve kulübü Manchester United FC ile prensip anlaşmasına varıldığı açıklandı. Ayrıca futbolcunun sağlık kontrollerinden geçmek için bugün İstanbul’a geleceği ifade edildi.

Çok Gizli Operasyon Sarı-Lacivertliler, bu transferde oldukça gizli bir operasyon yürüttü ve mutlu sona ulaştı. Önce Brezilyalı orta saha ile masaya oturan ve her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe, daha sonra kulübü Manchester United’la pazarlıklara başlamıştı.

İşte Sözleşme Detayları İngilizler, 15 milyon Euro’luk bonservis bedelini kabul etti. Manchester ekibine bu paranın 10 milyon Euro artı 5 milyon bonuslar şeklinde ödeneceği öğrenildi. 2018’de 59 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı Shakhtar Donetsk’ten alınan 30 yaşındaki futbolcu ile 2027 yılına kadar kontrat yapılacağı bildirildi. Orta alanda hem merkezde hem de önde hücuma dönük oynayabilen Fred, geçen sezon Kırmızı Şeytanlar adına 23’ü 11 olmak üzere 56 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu süreçte 6 gol ve 6 asistle oynayan deneyimli oyuncu, toplamda United adına 213 mücadelede 14 kez ağları salladı ve 19 da asist yaptı. Fred, İngiliz devindeki tek kupasını yine geçen sezon Lig Kupası’nı alarak yaşamıştı. Yıldız oyuncunun Fenerbahçe'deki senelik ücretinin 4.5 milyon Euro olacağı ve sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından imzayı atacağı belirtildi.