Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkati çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak aktif şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi" kapsamında düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü.

Sosyal medya bağımlılığına dikkat çekilerek gençlerin sosyal hayata karışmasının amaçlandığı bu projede gençler cep telefonlarını bir kenara bırakarak sosyal, kültürel ve sportif etkinlikte yer aldılar.

Avanos asma köprü yanında düzenlenen etkinliğe katılan çocuklar ve gençler golf, badminton, voleybol, zeka oyunları, masa tenisi, yüz boyama ile halat çekme ve çuval yarışı gibi geleneksel oyunlar oynadı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir de bu etkinlikte vakit geçirirken, “Bakanlığımızın “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana” projesi kapsamında Nevşehirli gençlerimizi meydanlarda bir araya getirdik. Gençlerimizi sosyal medyadan uzaklaştırmayı ve sosyalleşmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz, dijital bağımlılığı azaltmak amacıyla etkinliklerimize devam etmekteyiz. Gençlerimizi internet, cep telefonu, tablet ve benzeri teknolojik aletlerden uzaklaştırarak hem bedenlerini hem de zihinlerini çalıştırmak, onlara sosyal hayatın güzelliklerini göstermek istiyoruz. Keyifli anlara sahne olan sportif ve kültürel etkinliklerimize katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz. " dedi.

HABER: RAVZA NUR BAYDEMİR

whatsapp-image-2023-05-07-at-144332img_7445img_7415img_7436

Editör: Ravza Nur Baydemir