Türk Kızılay Haberleri

Türk Kızılay haberleri ve güncel Türk Kızılay gelişmeleri, Türk Kızılay ile ilgili tüm video, Türk Kızılay fotoğrafları ve Türk Kızılay haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haber sitemizde


Yaşam

Türk Kızılay, 3 ton 770 kilo insani yardım malzemesini 9. iyilik gemisiyle Gazze’ye gönderdi.

Nevşehir Haber

Türk Kızılay Nevşehir İl Merkez Başkanı Ercan Civelek, Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşları kan bağışına davet etti.

Yaşam

İnci Cam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi ortaklarından Kayserili iş insanı Murat Dörtdudak Nevşehir’deki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Türk Kızılay Nevşehir’e...

Yaşam

Türk Kızılay’ı Nevşehir İl Başkanı Ercan Civelek, bütün Nevşehirlileri zekat bağışlarıyla Gazze’ye yardım etmeye davet etti.

NEVÜ

Türk Kızılay Nevşehir Şubesi tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) "Kızılay ve Gönüllülük" konferansı düzenlenecek.

Yaşam

Türk Kızılay Hacıbektaş Şubesi, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Yapılan genel kurulda, tek aday olan Duygu Taşdemir üyelerin oyları ile Kızılay...

Nevşehir Haber

Şahinler Gıda Un Fabrikası A.Ş., Gazze’ye gönderilmek üzere Türk Kızılay’ı Nevşehir İl Merkezi’ne 1000 çuval un bağışladı.

Ürgüp

Türk Kızılay Ürgüp Temsilciliği, Ürgüplü bir hayırsever tarafından deprem bölgesi için bağışlanan bir tır patatesi yerine ulaştırdı.

Yaşam

Acıgöl’de yaşan hayırsever Mahmud Sami Ramazanoğlu Vakfı Başkanı Hüseyin Daldiken, Nevşehir Kızılay Şubesine 10 bin metrekarelik arazi bağışında bulundu.

Hacıbektaş

Hacıbektaş’ta Türk Kızılay ilçe şubesinin açılışı gerçekleştirildi.