Göreme Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen organizasyonda Göremeli kadınlarla bir araya gelen Gürpınar, Göreme’ye ilk kez geldiğini belirterek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Ramazan ayının başlaması ile birlikte ele alınan bir programda kadınlarla bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Gürpınar, özellikle Gazze başta olmak üzere dünyanın her yerinde zulüm altında olan kadınların büyük badireler altında olduğunu ve çoğu zaman da katliamcıların hedefinde çocuklarıyla birlikte şehadete yürüdüklerini aktardı.

Gürpınar, mübarek Ramazan ayının uyanışa vesile olması temennisinde bulundu.

Çok sayıda Göremeli kadının ilgiyle takip ettiği buluşma ile de ilgili değerlendirmelerde bulunan Gürpınar, bu buluşmayı sağlayan AK Parti Göreme Belediye Başkan adayı Mustafa Durmaz’a teşekkür etti.

Durmaz, İkbal Gürpınar’a programa yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yollar onarılıyor Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yollar onarılıyor

Durmaz da, dünyanın en değerli varlıkları olan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularla kutladığını söyledi.

Durmaz, daha yaşanılabilir bir Göreme için kadınların ciddi katkılarının sağlanacağına inandığına vurgu yaparken, hayatın her alanında emekleri, becerileri ve tecrübeleri ile topluma yön veren kadınların her övgüye layık olduğunu belirtti.

Kaynak: Ahmet Korkmazer