AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Emre Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir’de adım atmadık yer bırakmıyor. Özellikle gençlerle yaptığı söyleşiler, programlar ve sohbetlerle farkındalık yaratan Çalışkan, yine Nevşehir gençliğiyle bir araya gelerek sohbet etti.

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla, esnaflarla ve gençlerle bir araya gelen Çalışkan, Türkiye Yüzyılı vizyonunu da anlatmaya devam ediyor. Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Çalışkan kazandığı siyasi tecrübe ve entelektüellikle seçilmesi halinde fark yaratmaya hazırlanıyor.

Seçim kampanyası çerçevesinde AK Parti SKM Birimi tarafından kararsız ve muhalif seçmenlere telefon görüşmeleri yaparak ve Türkiye Yüzyılını anlatarak başlayan Çalışkan, Eski Göreme Oteli etrafındaki esnafları ve 2000 Evler ana yol üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Akşam saatlerinde Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen çat kapı ev ziyaretlerine katılan Çalışkan, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen Belediye Başkanları ve İlçe Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Mahalle çalışmaları kapsamında Esentepe Mahallesi’nde bulunan vatandaşlarla ve gençlerle bir araya gelen Çalışkan, ziyaretler kapsamında yaptığı açıklamada “Pırıl pırıl bir gençlik geliyor. Gençlik Buluşması'nda gençlerimizle ve vatandaşlarımızla muhabbet ettik. Türkiye Yüzyılı'nda onların bizden, milletimizin de onlardan beklentilerini konuştuk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni yüzyılda hedefe yürüyoruz. İnşallah kazanan Türkiye ve Nevşehir olacak.” diye konuştu. HABER MERKEZİ

WhatsApp Image 2023-05-02 at 15.59.47

Editör: Ravza Nur Baydemir