Kızılcık Şerbeti 25. bölümde neler olacak?  Kızılcık Şerbeti yeni bölüm özet

Yeni bölümü merakla beklenen dizi Kızılcık Şerbeti 12 Mayıs Cuma 25. bölümüyle SHOW TV'de! Fatih’in bir anlık zaafına yenilerek yaptığı hata çok büyük olayların habercisidir. Her ne kadar Fatih yaptığından dolayı büyük pişmanlık içindeyse de Aylin’in oyununa gelmekten kendini koruyamaz.

Kayhan’ın şantajlarını boyun eğmeyen Ömer, onu çevresinden uzaklaştırmanın yolunu bulacaktır. Dolandırıcılara para bulmak için abisi İhsan ile bir oyun kurarak Pembe’yi kandırmaya çalışan Nilay’ın oyunu açığa çıkacak, Pembe gelinini sahtekarların elinden kurtaracaktır. Özel hayatı kadar iş hayatında da sorunlar yaşayan Kıvılcım, Ömer’le arasını düzeltmek için önce Abdullah ile konuşacak sonra Alev’den akıl alacak ve sevdiği adama büyük bir sürpriz yapacaktır.

Boşandığını öğrenen Nursema, Umut ile buluşmayı kabul edecek, iki sevgili aylar sonra yeniden bir araya geleceklerdir. Abdullah ve Pembe bu birlikteliğe itiraz etmeseler de pek de sıcak bakmadıklarını açık açık söyleyeceklerdir. Fatih’ten vazgeçmeye hiç niyeti olmayan Aylin’in son hamlesi Fatih ve Doğa’yı bir kez daha karşı karşıya getirirken, Doğa kendini dönülmez bir yolun başında bulacaktır. Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragman linkine ve daha fazlasına haberin devamından ulaşabilirsiniz.

KIZILCIK ŞERBETI 25. BÖLÜM FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KIZILCIK ŞERBETI 25. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE YOUTUBE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KIZILCIK ŞERBETI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KIZILCIK ŞERBETI TÜM BÖLÜMLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ