Müsabakalara katılacak Kuruluşların 15 Mayıs tarihine kadar Gençlik Spor İl Müdürlüğüne veya Nevşehir Masa Tenisi İl Temsilciğine müracaat etmeleri gerekiyor.

Müsabaka talimatları ise şu şekilde;

Sokaklar Bizim 5x5 Futbol Gençlik Kupası başlıyor Sokaklar Bizim 5x5 Futbol Gençlik Kupası başlıyor

“Tüm Kuruluş Takımları müsabakalara; Erkeklerde en az 3, en fazla 5, Kadınlarda ise en az 2, en fazla 4 sporcu ile katılabilecektir. Kuruluşlar müsabakalara birden fazla takımla (A,B) katılabilirler. Türkiye Şampiyonasına karma takım çıkaramazlar. Tüm sporcular, müsabakalara Gençlik ve Spor il Müdürlüğünden alınan 2023-2024 yılı Ferdi veya Kulüp lisansları ile katılabilirler. Lisansı olmayan sporcular müsabakalara katılamazlar.

Müsabakalara spor kıyafeti ile katılım zorunlu olup her sporcu kendi raketi ile oynayacaktır. Sporcular ilgili kurum personeli olacaktır, ancak kurumda en az 10 yıl çalıştıktan sonra emekli olmuş veya işten ayrılmış olan personel de takımda yer alabilir. Her kurum ve kuruluş takımları, Erkeklerde ve Kadınlarda 2006 yılı ve öncesi doğumlu (18 yaş üzeri) kurumlarında çalışmayan bir sporcuyu misafir oyuncu olarak kendi takımlarında oynatabilirler.

Erkeklerde Oyun sistemi; 5 Maçlık Sistem (Olimpik sistem, 4 tek ve 1 çift) Bir takım 3 oyuncudan oluşacak, her oyuncu en fazla 2 bireysel maçta oynayacaktır. Kadınlarda ise Corbillon kupa sistemi (4 tek 1 çift) şeklinde oynanacak ve 3 maçı kazanan takım galip sayılacaktır. Nevşehir Kuruluşlararası Masa Tenisi İl Birinciliği müsabaka tarihleri müsabakaya katılan takım sayısına göre İl Temsilciliği tarafından belirlenecektir. Müsabakalar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün belirleyeceği spor salonunda yapılacaktır.

Müsabakalara katılmak isteyen Kuruluşlarımızın en geç 15 Mayıs Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar İletişim numaralarını belirten dilekçe ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne başvurması gerekmektedir. 2023-2024 Sezonu Kuruluşlar arası Masa Tenisi Türkiye Takım Şampiyonası, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 29-30 Haziran / 1 Temmuz Tarihlerinde Kocasinan/Kayseri Kadir Has Kongre Ve Spor Merkezi Spor Salonunda yapılacaktır.”  HABER MERKEZİ

Kaynak: HABER MERKEZİ