Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Salonunda düzenlenecek olan müsabakalarda U13 Kız, U13 Erkek, U15 Kız, U15 Erkek olmak üzere 4 kategoriden sporcular mücadele edecek.

Okul Sporları Minikler ve Yıldızlar Cimnastik Müsabakaları sona erdi Okul Sporları Minikler ve Yıldızlar Cimnastik Müsabakaları sona erdi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Avrupa Masa Tenisi Federasyonu (ETTU) tarafından Türkiye’ye her kategori için 8 sporculuk kota sağlandı.

Bireysel etkinlikler için ilk kura çekimi 13 Mart Çarşamba günü yapılacak. Takım etkinlikleri için sıralama, bir takıma katılan en yüksek dereceli iki erkek ve kız çocuğunun bireysel sıralama puanlarının sayısı dikkate alınarak Mart 2024 U13 ve U15 Avrupa Sıralamasına göre yapılacak.

Bireysel etkinlikler için sıralama, U13 ve U15 Avrupa Sıralamasına göre yapılacak. Karma Takımlar Yarışmalarında Azerbaycan, Belçika ve Türkiye yarışacak. Tekler kategorisinde bu üç ülkenin yanı sıra İsviçre ve Almanya'dan da oyuncular katılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ