Melisa İnci kimdir?

Ünlü Oyuncu ile evlenmesinin ardından hayatını araştırılan Melisa İnci kimdir?

Melisa İnci instagram  Melisa İnci  @melisainci kullanıcı adıyla instagramda aktif bir şekilde yer alır. 

Melisa İnci eşi kim?

Magazin dünyasının tanınan isimlerinden Melisa İnci geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu ile evlenmişti. Düğünleri magazin haberlerine konu olan çift hakkında birçok iddia öne sürülmüştü. Peki Melisa İnci kimdir? Melisa inci kaç yaşında?

Geçen günlerde dünyevine giren Melisa İnci’nin hayatı merak ediliyor. Ünlü oyuncu Umut Kurt ile hayatını birleştirmesinin ardından kim olduğu merak edilen ve  internette çokça araştırılan Melisa İnci kimdir? Melisa İnce kaç yaşında, nereli, hangi dizlerde oynadı? Hangi ünlü ismin torunu? İşte haberin detayları…

Dizi, film sektöründe aktif bir şekilde oyunculuk mesleğini icra eden Umut Kurt geçen günlerde Melisa İnci ile evlenmişti. Ünlü oyuncu ile evlenmesi sonrasında Melisa İnci'nin hayatı insanlar tarafından merak edilir oldu. Peki, Melisa İnci kimdir? İşte Melisa İnciye dair tüm merak edilenler…


MELİSA İNCİ KİMDİR?

Uzun süren beraberliklerinin ardından evlenme kararı alan ünlü çiftin düğünleri geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Sade bir düğün yapmayı tercih eden çiftin düğün fotoğrafları sosyal medya hesaplarına yansıdı. Hangi meslekle uğraştığı araştırılan Melisa İnci’nin sanat yönetmeni olduğu bilgisine ulaşıldı. Sanat dünyasından da bir çok isimler yakın arkadaşlığı olan Melisa İnci'nin ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ile yakın bir dostluğunun olduğu da ortaya çıktı.

MELİSA İNCİ HANGİ ÜNLÜ YEŞİLÇAM OYUNCUSUNUN TORUNU?

Melisa İnci  Türk sinemasında “kötü adam” rolünde olan ve sinema tarihine adını yazdıran Bilal İnci’nin de torunu olarak bilinmektedir.