Nevşehir Anadolu Lisesinde etkinlik düzenlemek, Erasmus+ deneyimlerini paylaşmak veya projelerini duyurmak için eşsiz bir fırsat sunan Erasmus Günleri, Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarının yaygınlaştırılmasını sağlamak ve yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana Ekim ayı içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Nevşehir AR-GE toplantısıyla başlayan ve 9-14 Ekim arasında Nevşehir’de düzenlenen etkinliklere Nevşehir Anadolu Lisesi öğrencileri, ‘Biz de varız’ dedi.

2022-2023 Eğitim öğretim yılında Erasmus+KA 121 Projesi Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Makedonya gezi programına katılan öğrenciler Aybüke Karakoç ve Yağmur Selvi yaygınlaştırma faaliyeti olarak kapsamlı, bilgilendirici bir sunum hazırladı.

Bu faaliyete Makedonya gezi programında yer alan Okul Müdürü Rüstem Acar, Tekin Özcan ve Dilek Sivaz da tecrübelerini paylaştı, müzik öğretmeni Hasan Kılınçcı da programa teşvik edici bir konuşma gerçekleştirdi.

Okul öğrencileri de sunum sonrasında tecrübeli olan öğrencilere sorular yönelterek,  programda yer almak istediklerini belirtti.

Bu faaliyetlerde görev alan öğrenciler düzenlenen Kapadokya gezisine katılarak Erasmus Günleri’ni kutladı.

Editör: Ravza Nur Baydemir