Ziyarette Dernek Başkanı Makbule Atlı ve üyeler hazır bulundu. Burada konuşan Dernek Başkanı Atlı, proje çalışmalarında hiç beklemedikleri bir sonuçla karşılaştıklarını belirterek, her üç evden birinde çocuk gelinle karşılaştıklarını söyledi.

Atlı, projenin devamını da projelendirdiklerini belirterek, devam projesinin onaylanmasını bekliyoruz. Projemiz onaylanırsa çalışma daha geniş kapsamlı yapılacak dedi.

Vali Ceylan ise, erken evliliğin önemli bir sorun olduğunu kaydederek, dernek üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ceylan, ?Bunan sonra da aynı projenin daha geliştirilerek ilçelerle birlikte yürütülmesini, hem sivil toplum kuruluşları, hem de kamu kurumlar ile birlikte başarılı bir şekilde yürütmeye devam edeceğiz.

Erken evlilik önemli bir konu. Genç kızlarımızın erken evlenmekten ziyade önce eğitimlerini tamamlamalarını iş sahibi olup belli bir yaşa geldikten sonra evlilik müessesesini oluşturmaları gerekiyor? diye konuştu. Dernek Başkanı Atlı, projeye desteklerinden dolayı Vali Ceylan?a plaket verdi.
Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ