Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Baltacı ve İşkur İl Müdürü Şinasi İnanıcı'nın da katıldığı iftar yemeğinde SMMMO Başkanı Filiz Sayın, yaptığı açılış konuşmasında mübarek ramazan ayını tebrik ederek, mali müşavirlik mesleğinde 25 ve 30. yılını dolduran değerli meslektaşlarını onurlandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Ayrıca bu özel gecede, mesleğe uzun yıllar boyunca katkı sunmuş olan üyelere plaketlerini takdim etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu plaketler, sadece bir teşekkür ifadesi değil, aynı zamanda mesleğin değerini vurgulayan anlamlı simgeler olarak kabul edilmektedir." dedi.

Etkinlik kapsamında, geçmiş dönemlerde Nevşehir SMMMO Başkanlığı görevini üstlenmiş isimler de unutulmadı. Önceki dönem oda başkanlarına, vefat edenlerin ailelerine hizmet ve liderlik anlayışlarından dolayı onur ödülü plaketleri takdim edildi.

Serbest muhasebeci mali müşavir mesleğine yeni katılan ve ruhsat alarak resmi olarak meslektaşları arasına katılan Serkan Toprak ve Murat Yaman için özel bir tören düzenlendi.

Ailelerin de katıldığı bu törende, genç meslektaşların heyecanı ve enerjisi öne çıktı, bu da büyük bir anlam taşıdı.

Oda Başkanı Sayın, “Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak mesleki dayanışma ve birlik ruhunu canlı tutmak, meslektaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmek ve mesleğimize olan saygıyı artırmak için bu gibi etkinliklerin önemini vurguluyoruz. Meslektaşlarımız arasındaki dayanışma ve birliktelik, hem odamızın hem de mesleğimizin güçlenmesine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Önümüzdeki günlerde de benzer etkinliklerle sektördeki birlik ve dayanışmayı pekiştirmeye devam edeceğiz." dedi.

Başkan Arı’nın Anneler Günü mesajı Başkan Arı’nın Anneler Günü mesajı

Smmmo1

Smmmo2

Smmmo3

Smmmo4

Smmmo5

Smmmo6

Smmmo7

Smmmo8

Smmmo9

Smmmo10

Smmmo11

Smmmo12

Smmmo13

Kaynak: HABER MERKEZİ