Türkiye'nin 24 yıllık Dünya Kupası hasretini sonlandırmasının ardından gözler şimdi ay-yıldızlıların turnuvadaki ilk maçına çevrildi. Kanada'nın Vancouver kentinde oynanacak Avustralya-Türkiye karşılaşması, Nevşehir'de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde kurulacak dev ekrandan canlı olarak takip edilebilecek.
NEVŞEHİR'DE MİLLİ MAÇ İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS DESTEĞİ
Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, maçı izlemek isteyen vatandaşlar için ücretsiz ulaşım imkanı da sunulacak. Servis araçları, 14 Haziran Pazar günü saat 06.20'de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile TOKİ 5. Etap'tan hareket edecek.
Sabahın erken saatlerinde oynanacak karşılaşma öncesinde vatandaşların rahat bir şekilde etkinlik alanına ulaşabilmesi için planlanan servis hizmetinin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Belediye yetkilileri, tüm Nevşehirlileri milli takım heyecanına ortak olmaya davet ederek, birlik ve beraberlik ruhunun dev ekranda yaşanacağını belirtti.
ÇAY, ÇORBA VE İKRAMLARLA FUTBOL ŞÖLENİ
Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek organizasyonda sadece maç yayını değil, çeşitli ikramlar da vatandaşlarla buluşturulacak. Çay, çorba ve farklı ikramların yer alacağı etkinlikte futbolseverler hem milli heyecanı yaşayacak hem de sosyal bir ortamda bir araya gelecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Bizim çocuklar sahada, milli heyecan dev ekranda" vurgusuyla tüm vatandaşlar etkinliğe davet edildi.
A Milli Takım'ın Avustralya karşısındaki kritik mücadelesi öncesinde Nevşehir'de oluşturulacak bu atmosferin, futbolseverleri tek yürek halinde buluşturması bekleniyor. Türkiye'nin Dünya Kupası yolculuğundaki ilk adımı, Nevşehir'de yüzlerce kişinin katılımıyla birlikte takip edilecek.
Next




