İl genelinde gerçekleştirilecek olan çalışmalar sonucu gün boyunca belirli saat aralıklarında elektrik kesintileri gerçekleştirilecek.

MEDAŞ yetkilileri, vatandaşları kesinti programı hakkında bilgilendirerek çalışmaların tamamlanmasıyla ilgili bölgelere yeniden elektrik verileceğini duyurdu.

Nevşehir’de sanayi esnafı rahatlayacak Nevşehir’de sanayi esnafı rahatlayacak

Şebeke bakım çalışması nedeniyle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Acıgöl’ün Karacaören köyünde,  merkeze bağlı Alacaşar köyünde elektrikler kesilecek.

Bakım çalışması nedeniyle 09.30 ile 14.30 saatleri arasında Ürgüp’ün Ayvalı köyünde, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Karacaören köyünde kesinti yapılacak.

Bakım çalışması nedeniyle 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Gülşehir’in Hacılar köyünde ve Avanos Alaaddin Mahallesi Atatürk Caddesi’nde kesinti yaşanacak.

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR