KÜN’den Konya turizmine yol haritası
KÜN’den Konya turizmine yol haritası
İçeriği Görüntüle

Nevşehir Valiliği öncülüğünde faaliyet gösteren Nevşehir Aşevi tarafından hazırlanan 250 kişilik sıcak yemek, her gün Kızılay görevlilerince Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu idaresi tarafından yemek verilmesi uygun görülen öğrencilere veriliyor.

Türk Kızılay Nevşehir İl Başkanı Ercan Civelek ve yönetimi yemek dağıtımında öğrencilerle bir araya geldi.

Okul yemekhanesinde öğrencilere yemek ikramı yapılırken, aynı zamanda Kızılay ve Kızılaycılık faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Okul idaresi ve öğrenciler, Başkan Civelek ve yönetimine ikramlardan dolayı teşekkür etti.

Çalışma ile ilgili konuşan Civelek, “2025-2026 eğitim öğretim yılı süresince hafta içi her gün dağıtılan bu yemeklerin finansmanını sağlayan kıymetli bağışçımızın şartını yerine getirme gururunu yaşatan Nevşehir Aşevi personelimize ve kıymetli bağışçımıza öğrencilerimiz adına canı gönülden teşekkür ederim, Allah kabul etsin.” dedi.

Full Size RenderFullsizerender (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ