Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen Kenan Nuhut Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonası 9-13 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da yapıldı.

Ankara Yenimahalle Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu’nda yapılan şampiyonada Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü haltercilerinden Eray Çaylak, 61 kg kategorisinde mücadele etti.

Milli sporcu, koparmada 100 kilogram silkmede 117 kilogram ve toplamda ise 217 kilogram kaldırmayı başararak Türkiye Şampiyonu oldu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altındaki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde spor hayatını sürdüren Eray Çaylak ve kulübün Halter Antrenörü Burak Erdoğan’ı tebrik etti.

WhatsApp Image 2023-08-13 at 08.13.06 (1)

Editör: Mehmet Günay