Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 1. Lig Masa Tenisi Müsabakaları’nda şampiyon olan NEVÜ Erkek Takımı sporcuları ve takım antrenörü Şervan Başçı, 4. olan NEVÜ Bayan Takımı sporcuları ve takım antrenörleri Demet Köylü, NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İsmail Köse ve Şube Müdürü Erdal Taşkın, NEVÜ Rektörü Aktekin’i ziyaret etti.

Şampiyonluk sevinci yaşayan NEVÜ Erkek takımı sporcuları İbrahim Kalkan, Serhat Akbalık, Süleyman İlhan Sevgi ve müsabakalarda dördüncü olan NEVÜ Bayan Takımı sporcuları Fadime Dönmez, Fatma Nur Kabakçı, Kübra Boyraz, Rektör Aktekin’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

NEVÜ Bayan ve Erkek Masa Tenisi Takımlarının başarılarından üniversite ve şahsı adına gurur duyduğunu ifade eden Aktekin, NEVÜ’nün spor alanındaki başarılarının devam etmesi için ellerinden gelen desteği sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Başarılarından dolayı sporcuları ve antrenörlerini kutlayan Rektör Aktekin, NEVÜ masa tenisi takımlarına Süper Lig’de başarılar diledi. 

Çin’in Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Meijen’den NEVÜ’ye ziyaret Çin’in Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Meijen’den NEVÜ’ye ziyaret

428458942 18279765013166791 1824205501653666 N

Kaynak: İSMAİL IRMAK