Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın katıldığı NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ile Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya,  NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, NTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantının açılışını yapan Meclis Başkanı Öbekli, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Öbekli konuşmasında, "Malumunuz olduğu üzere hizmet binamız bir süredir tadilatta olduğu için bir araya gelemedik. Tadilatımızın tamamlanması akabinde ilk meclis toplantımızda, Sayın Valimiz Ali Fidan’ı da aramızda görmekten ziyadesiyle memnunuz. Kendisine de bu vesile ile hayırlı olsun demek istiyorum. Oda olarak kuruluşumuzdan bu güne verilmiş olan hizmetlere yenilerini ekleyerek her geçen gün daha da kararlı ve özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Kıymetli meclisimizin yine aynı birlik ve beraberlik ruhu ile hareket ederek ilimize yeni kazançlar ekleyeceğine inancım tam.  Nevşehir’imizin tüm kurum ve kuruluşları ile iş dünyası olarak koordine ve uyumlu çalışmalarınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

Daha sonra söz alan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız, Vali Fidan’ın toplantıya katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, odanın çalışmaları ile projeleri hakkında bilgi verdi. Nevşehir Valiliği ile işbirliğinin Vali Fidan ile birlikte artarak devam edeceğini belirtti.

Vali Fidan ise şunları söyledi: “NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ile Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli’ye ve tüm meclis üyelerine teşekkür ederim. Nevşehir özel bir il, bize düşen görev ise işbirliği içerisinde çalışarak bundan hayırlı neticeler çıkarmaktır. Hali hazırdaki devam eden projeleri hızla sonuçlandırarak yeni projeler üretmek birincil önceliğimiz olacak. Memnuniyet ile gördüm ki Nevşehir iş dünyası bütün projeleri sahiplendiği gibi hayır işlerinde de öne çıkıyor. Deprem döneminde Ankara’da odamızın ve iş insanlarımızın deprem bölgesine yönelik çalışmalarını ve yardımlarını bizzat duydum. Odamızı ve üyelerini takdir ediyorum. Her daim özel sektöre kapımız açık. Kamu ve özel sektörün uyum içinde çalışması çok önemli. İnşallah daha birçok kez bir araya geleceğiz. Misafirperverliğiniz için tekrar teşekkür ederim.” 

Parmaksız ve Öbekli Vali Fidan’a plaket takdim etti.

Editör: İsmail Irmak