Toplantı NTSO Başkanı Arif Parmaksız’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Düzenlenen toplantıya Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Nevşehir Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, NTSO Meclis Başkanı Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası  (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Öğütlü, NTSO Meclis, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meslek Komiteleri Üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Fidan, Nevşehir ekonomisini daha ileriye taşımak için gerek sanayi, gerek tarım ve gerekse de turizm alanında emek veren, gayret gösteren tüm sanayici ve iş insanlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

“50 BİN KİŞİYE YEMEK VERİLDİ”

31 Mart yerel seçimlerinin ülkeye ve Nevşehir’e hayırlı olmasını temenni eden Parmaksız, önceliklerinin ekonomileri olacağını, bu süreçte ise üyelerin menfaatleri için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

NEVÜ’ de okuyan öğrencilere ramazan ayı boyunca düzenli olarak iftar yemeği verdiklerini de belirten parmaksız, “Bu gün itibari İle 50 bin kişiye yemek verildi. Hayırseverlerimizce iftar yemekleri için 5 milyon liraya yakın harcama yapıldı. Yine 1 milyon 200 bin lira ihtiyaç sahibi öğrencilerimize rektörlüğümüz aracılığı ile nakdi yardım sağlandı. İftar için genel kararımız, bu hayır zincirini geleneksel hale getirmek.” dedi.

Toplantı NEVÜ’de ramazan ayı boyunca öğrencilere iftar yemeği verilmesinde katkısı olan hayırseverlere plaket takdimi ile sona erdi.

60 saniyede Nevşehir gündemi (3 Mayıs 2024) 60 saniyede Nevşehir gündemi (3 Mayıs 2024)

2-473

Kaynak: HABER MERKEZİ