TMO yeni hasat sezonuna hazır TMO yeni hasat sezonuna hazır

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Mustafa Ateş, Ortahisar Belediyesinin katkıları ve hayırsever Ahmet Yiğitoğlu tarafından Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli yapılacağı bilgisini vererek, turistik işletmelerin ihtiyaç duyduğu ara insan gücünün karşılanmasında mihenk taşı görevi üstleneceğini belirtti.

Mustafa Ateş, “Biz öyle uçuk kaçık, hayali, yapamayacağımız işlere değil, yapabileceğimiz projelerin altına imza atıyoruz. Ve yapacağımız işler için Ortahisar’ımıza söz veriyoruz. Çünkü biz, verdiğimiz sözü tutarız.” dedi.

Ateş, Ortahisar Ahmet Yğitoğlu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli projesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle anlattı: “Ortahisar’ımıza tıpkı camide olduğu gibi, yine hayırseverimizin desteği, belediyemizin de katkılarıyla bir Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ve Uygulama Oteli kazandıracağız. Yapılacak lisemiz iş garantili olup, mezun olacak kalifiye tüm işgücü, kasabamızda ve bölgemizde istihdam edilecektir. Kapadokya’nın tamamı için çok kıymetli olan bu proje MillÎ Eğitim Bakanlığımız tarafından onaylanmış olup, Kapadokya Alan Başkanlığımızda da onay aşamasındadır.”

Kaynak: AHMET KORKMAZER