İlk, orta ve lise öğrencilerinin katılacağı “Ailemin Emeği, Benim Geleceğim” konulu resim yarışması için yapılacak resimlerin son gönderilme tarihi 6 Şubat olarak belirlendi.

Hacı Bayram Üniversitesi Görsel Sanatlar Fakültesi hocalarınca oluşturulan jüri tarafından değerlendirilecek resimlerde her türlü teknik ve malzeme (sulu boya, kuru boya, pastel boya, yağlı boya vb) kullanılabilecek.

Öğrencilerin 6 Şubat tarihine kadar ebeveynlerinin bağlı bulunduğu illerdeki Öz Sağlık-İş Sendikası Şube Başkanlıklarına teslim edecekleri eserlere ve yarışmaya ilişkin ayrıntılı bilgi şube başkanlıklarından edinilebilecek.

Şube başkanlıkları tarafından sendika genel merkezine gönderilecek orijinal eserler, jüri üyeleri tarafından değerlendirmeye tutulacak.

İlkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde birinci olan eserlere tam altın, ikinci olan eserlere yarım altın, üçüncü olan eserlere ise çeyrek altın ödülü verilecek.

Ayrıca her bir kategorinin ilk 10’una giren eserlere ise çeşitli hediyeler verilecek.

Öz Sağlık-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Muhammed Fatih Mutlu, "Üyemizin çocuğunun gözünden anne ve babalarının emeği ve kendi geleceklerinde bu emeğin konumlandırılması bizler için önemli. Düzenlediğimiz resim yarışmasında ailemizin en küçük bireylerinin ve gençlerinin yetenekleri de ortaya çıkacaktır. Resimlerinizi heyecanla bekliyoruz" ifadelerinde bulundu. 

Editör: Mehmet Günay