İl Özel İdaresi ekipleri, köylerde meydana gelen altyapı ve üstyapı sorunlarına müdahale ederek problemleri gidermek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Milletvekili Özgün Ankara'da mühendis gençlerle buluştu Milletvekili Özgün Ankara'da mühendis gençlerle buluştu

Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Acıgöl’e bağlı Karacaören ve Tepeköy köyünde, Avanos’a bağlı Altıpınar, Mahmat ve Sarılar köyünde, Derinkuyu’ya bağlı Çakıllı köyünde, Gülşehir’e bağlı Şahinler köyünde, Ürgüp’e bağlı İbrahimpaşa, Taşkınpaşa ve Mustafapaşa köyünde, Hacıbektaş’a bağlı Akçataş ve Yenice köyünde ve Kozaklı’ya bağlı Kanlıca köyünde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi.

Avanos’a bağlı Çavuşin köyünde, Hacıbektaş’a bağlı Büyükkayı köyünde ve Kozaklı’ya bağlı Yassıca köyünde içme suyu kanal hattı arızalarına müdahale edilerek sorun giderildi.

Derinkuyu’ya bağlı Özlüce ve Çakıllı köyünde, Gülşehir’e bağlı Abuşağı ve Gökçetoprak köyünde, Hacıbektaş’a bağlı Belbarak köyünde ve Kozaklı’ya bağlı Karasenir köyünde bulunan hanelerin kanalizasyon sorunları giderildi.

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Kozaklı’ya bağlı Kaşkışla ve Kanlıca köyünde yol yama işlemi gerçekleştirildi.

Ayrıca Özkonak Beldesinde meydana gelen trafik kazası sebebiyle arıza yapan otobüs için ekipler dubalarla ve aydınlatma levhaları ile yol güvenlik önlemi aldı.

WhatsApp Image 2023-11-23 at 15.14.26görsel 2-15

WhatsApp Image 2023-11-23 at 15.14.23görsel 1-23

Kaynak: HABER MERKEZİ