Milletvekili Özgün ve Çalışkan, saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 teröristin bombalı saldırı eyleminde bulunduğu, 2 emniyet mensubunun ise hafif yaralandığı olayı sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla kınadı.  

Çalışkan paylaşımında, “İçişleri Bakanlığımızın önünde gerçekleştirilen menfur terör saldırısını lanetliyorum. Memleketimizin birliğini beraberliğini, kudretini zedelemeye çalışanların amaçlarına ulaşamayacakları kesindir. Teröre karşı dik duruşumuzdan asla  taviz vermeyiz! Yaralanan kahraman polislerimize Allah'tan acil şifalar diliyorum. Milletimize ve memleketimize geçmiş olsun.” ifadelerine yer verdi.

Özgün ise, “İçişleri Bakanlığımızın önünde gerçekleştirilen bombalı terör eylemini nefretle kınıyorum. Yapılan bu tip eylemlerin Türkiye yüzyılını engelleyemeyeceğini bir kez daha  vurgulamak istiyorum. Yaralanan iki emniyet mensubuna Allah'tan acil şifalar diliyorum. Milletimizin ve memleketimize geçmiş olsun, Allah daha büyük felaketlerden ülkemizi muhafaza etsin.” dedi.

Editör: Ravza Nur Baydemir