Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ağırlayarak ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Yardımcısı Gürlek, teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin,  gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu,  10 Fakülte, 9 Meslek Yüksekokulu, 1 Yüksekokul, 4 Enstitü, 19 Araştırma Merkezi ve 23 binin üzerinde öğrencisiyle YÖK tarafından Doğal ve Kültürel Miras Turizmi alanında ihtisaslaşan üniversite olarak yürüttükleri proje ve çalışmalar ile eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında Bakan Yardımcısı Gürlek’e bilgi verdi.

Bakan Yardımcısı Akın Gürlek de “Bir Nevşehirli olarak ilimizin gelişimi noktasında hak ettiği hizmetlerin kazandırılması için her alanda yoğun gayret gösteriyoruz” dedi.

NEVÜ’nün bölge ve Nevşehir’in ekonomik ve sosyo-kültürel gelişimine olan katkılarının farkında olduklarını vurgulayan Bakan Yardımcısı Gürlek, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası alanda gerçekleştirdiği proje ve çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Üniversite-şehir iş birliği, eğitim öğretim faaliyetleri ve kurumlar arası iş birliklerinin de ele alındığı ziyarette Rektör Aktekin ve Bakan Yardımcısı Gürlek bir süre görüştü.

Editör: Ravza Nur Baydemir