Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa beldesinin başkanlığı için adaylığını açıklayan Doğan Ak, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen buluşmada Genel Başkan Arıkan, Doğan Ak’ı belde başkan adaylığından dolayı tebrik ederek, adaylığının hayırlı olmasını temenni etti. Görüşmede Mustafapaşa beldesinin mevcut durumu ele alınırken, beldeye yönelik hazırlanabilecek projeler ve Milli Görüş belediyeciliğinin Mustafapaşa’da nasıl hayata geçirilebileceği konusunda istişarelerde bulunuldu.

Nevşehir MHP heyeti Adalet Bakanı Akın Gürlek ile görüştü
Nevşehir MHP heyeti Adalet Bakanı Akın Gürlek ile görüştü
İçeriği Görüntüle

Arıkan, Doğan Ak’tan Mustafapaşa halkına selamlarını iletmesini isteyerek, Milli Görüş belediyeciliğinin Mustafapaşa’da en güzel şekilde uygulanmasını arzu ettiğini ifade etti.

Ayrıca Genel Başkan Arıkan, Mustafapaşa’nın Milli Görüş belediyeciliğiyle bölgeye ve Türkiye’ye örnek bir belde haline getirilmesi temennisinde bulundu.

Whatsapp Image 2026 02 09 At 09.47.18Whatsapp Image 2026 02 09 At 09.47.18(3)Whatsapp Image 2026 02 09 At 09.47.18(2)

Kaynak: HABER MERKEZİ